Circle Songs & impro
28. september 2015

Kor- & vokalgruppe-doktor

Har du brug for coaching til at komme videre med dit kor eller vokalgruppe? Eller har I bare brug for et par nye ører der kan komme med konstruktiv og professionel kritik? Kristian har mere end 10 års erfaring indenfor arbejdet med a cappella grupper på alle niveauer.

Trænger jeres musik til et løft?

Et par gode ører udefra og nogle konstruktive input er ofte en god investering, når musikken er indlært. Står i foran en koncert med nyt repetoire, eller er der steder i det gamle som aldrig helt har fungeret, så er det gode steder at søge sparring med en udefrakommende så jeres gruppe flytter sig musikalsk og kommer til at yde sit bedste.

Inspiration til fremtiden

Ofte er de konkrete udfordringer i et nummer et udtryk for generelle områder der kan tåle fokus, og inspirationen i en session kan derfor tages med i jeres fortsatte arbejde.

Fokus på konkrete områder

I en kor- & vokalgruppedoktor session tager vi udgangspunkt i noget musik fra jeres repetoire som I allerede kan. Herefter sætter vi fokus på delområder i jeres performance som kan optimeres. Områderne kunne f.eks. være:

  • Klang egalisering
  • Groove
  • Udtryk
  • Intonation
  • Blend
  • Frasering
  • Performance
  • Arrangement
  • Mikrofon brug