Pinseoratoriet
28. september 2015
BarZangBar
28. september 2015

Circlesongs in concert

Musikken opstår på stedet – for øjnene af dig – og du bliver draget ind i nuet magi og de smukke klange, spændende grooves og skøre påfund. Musikken leveres af 12 professionelle sangere fra ensemblet Songs of the Moment under ledelse af Kristian Skårhøj.

Nærværende ikke-koncert

Når musikken opstår her og nu er traditionelle konventioner omkring koncertform allerede delvist nedbrudt. Publikum er ikke inviteret ind til at se et produkt af en lang øve process – de er inviteret ind i selve innovations rummet og tages med rundt i processen. Nogle gange får de endda lov til at tage del i den.

Hvis Michaelangelo formede musik

Kunstneren Michaelangelo arbejdede ud fra en idé om at skulpturen allerede var inde i stenen, og det var hans opgave at befri skulpturen fra den overflødige masse. På samme måde arbejder vi med musikken. Rå inspiration bliver skåret til undervejs og til sidst står en sang som set i bakspejlet var der allerede fra begyndelsen.

Unik musikalsk oplevelse

Circle Songs in Concert er en virkelig unik musikalsk oplevelse idet koncerten bliver komponeret på stedet, og aldrig vil blive gentaget noget sted igen.

Praktisk info

Pris: 10-25.000kr
Antal musikere: 10-13 professionelle sangere + lydmand
Målgruppe: Koncert arrangører, højskoler, kirker, gymnasier etc.
Anbefaling:
Circle Songs in Concert fungerer bedst i et aflukket og fokuseret miljø med sidende publikum. Koncerten kan spænde fra få til mange publikummer, men fungerer ikke som kort indslag. Scenen skal være mindst 6×4 meter.