Konservatoriets udtalelse
29. september 2015
Kreative kort
3. oktober 2015

Intuition & ledelse

Få praktisk erfaring med intuitiv skabelse

I workshoppen arbejder Kristian ud fra stemmen som instrument og leder gruppen i en musikalsk co-creation som en praksis reference til ledelse og innovation i almindelighed.

Læs hvad tidligere kunder har oplevet.

Lars Østergaard dr.med, PhD

Professor, ledende overlæge ved Århus Universitetshospital, Skejby

“Vi havde inviteret Kristian Skårhøj til at lave Intuitiv Komponist for Ledere på vores lederseminar. Kristian viste sig både at have en unik faglighed og en smittende energi, som indbød folk til at udfordre sig selv i en tryg og begejstret atmosfære. Men Kristian havde mere i ærmet end bare en musikalsk oplevelse – han fik os til at arbejde inde ved selve grundkernen af nytænkning og innovation. Vi oplevede og erfarede med vores stemmer hvordan ting kan opstå intuitivt – i nuet – og endte med resultater som ingen havde forudset. Den oplevelse smittede af på resten af seminaret som var præget af samhørighed og en energifyldt stemning.”