Intuition & ledelse
29. september 2015
Bobby McFerrin circlesongs talk
4. oktober 2015

Kreative kort

Det helt nye Songs of the Moment improspil er udkommet, og ligger klar til at du kan bruge det i din sang-gruppe eller kor. Det er et spil – 10 inspirationskort – der kan sætte nogle gode rammer op for dig og din gruppe, når I ønsker at skabe musik sammen. Det er kickstarteren til din jam-session!

I denne workshop arbejder vi med improspillet som udgangspunkt for at lave musik sammen. Du får gennemgået og afprøvet spillets forskellige koncepter og kategorier og sunget og leget i et kreativt forum med andre sangere. Vi vil også selv være kreative med rammer, og opfinde nye måder at skabe rammer og bruge kortene på.
Med Songs of the Moment improspillet, får du håndgribelige idéer og inspiration til øvelser som danner grundlag for en dybere forståelse af hvordan improviseret musik kan hænge sammen. Det handler om de roller man tager i en improvisation og det handler om personlige færdigheder.

//

Being a choir singer most of times leaves no room for personal creativity. Now you get to be just that – CREATIVE! The Improv Game is 10 different cards with keywords to kickstart your creative musical vibes and can be used for composing as well as improvising. In this workshop the cards will be introduced and everybody will participate in creating a song with the concepts of Texture, Entrance Pattern, Word Scramble and Balance Pattern along with Arrangement, Breaks and Harmony.