february, 2016

3feb19:00- 21:30TestrupkoretEt kor for sangere 20-30år og med et hjerte for højskolen

Event Details

Koret

Testrupkoret blev dannet i januar 2015 og består af ca. 25 sangglade, tidligere elever fra Testrup Højskolefra årgang 2002-2015. Vi øver hver onsdag fra kl. 19-21.30 i vores lokale på Nørrebro i København.

Under kyndig vejledning af korleder Kristian Skårhøj – som naturligvis også er tidligere testrupelev – synger vi både rytmiske og klassiske sange, ligesom der altid bliver plads til en højskolesang eller to. Humøret er altid højt, en kagepause er obligatorisk, og en gang om måneden slutter vi øveren af med en øl eller to på en lokal café. Vi giver minimum én koncert per sæson, og planlægger derudover i den kommende forårssæson 2016 et heldagskorarrangement med en instruktør fra foreningen SYNG, som efterfølges af en forrygende påskefrokost. Desuden stiler vi efter at give et nummer eller mange til Testrups 150 års jubilæum i starten af august 2016.

Næste sæson starter onsdag den 20. januar 2016, hvor vi håber at kunne byde velkommen til endnu flere sangglade, tidligere testrupelever. Eneste krav til dig er, at du har været elev på Testrup Højskole, at du kan synge rent, og at du har tid og lyst til at prioritere koret, sangen og samværet i din ellers travle hverdag. De første to onsdage er du velkommen til at synge med i koret ganske uforpligtende, så du kan finde ud af, om koret er noget for dig.

Vi glæder os allerede til at synge med dig!

Læs mere og tilmelding på testrupkoret.dk

Time

(Wednesday) 19:00 - 21:30

Location

Nørrebro Park Skole

Jagtvej 34, 2200 København N

Organizer

Testrupkoret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *