Pinseoratoriet
28. September 2015
Konservatoriets udtalelse
29. September 2015

BarZangBar

Den levende trio med humor, vid og virtuositet skaber koncerter ud af det blå og henriver publikum med alt fra fantastiske historier til fede beatbox-beats.

Ole Opfinder von Sangfugl

I BarZangBars koncerter opfindes det meste af materialet på stedet. Vi gør det både gennem rammesange, hvor publikum kommer med inspiration til tekst/indhold/rim/historie, og gennem improvisationer på stedet. Setlisten tager os verden rundt genremæssigt og servere det i sangbar musik, performance og interaktion med publikum. Fællesnævneren er at vi kun bruger stemmen. Den har til gengæld rigtig mange muligheder og er et instrument som alle bærer rundt på!

Intet emne er for kedeligt til en sang …

Vi bruger stemmen til at lave melodi, bas og beats – men også til at rappe, digte og fortælle historier! Afhængigt af målgruppens alder kan emner gå fra madpakken til mobning eller fantastifulde rejser ind i det ukendte til analoge SMS dialoger på Ungarsk. Har du i øvrigt set ham fra YouTube der får hele bygningen til at tro at brandalarmen er gået? …

Naturlige stemmer og maskinel Lille Hjælper

For at kunne skabe mest muligt musik har vi et par maskiner i baren til hjælp. En loopmaskine, en KaosPad og en subharmonizer. Vi ønsker ikke at teknikken skal have unødvendig fokus i koncerten, men blot være med til at give det musikalske løft som udvider trioens begrænsninger og tilføjer arrangementmæssige muligheder.

Tre erfarene sangere

Sammen synger vi alle tre i det professionelle vokalensemble Voxnorth, men i BarZangBar trækker vi også på vores store erfaring fra medvirken i andre topensembler.

Lene Nørgaard fra belgiske Zap Mama, Åh Abe koncerter, Mek Pek Partyband og Afro og Latinamerikansk musik som hun både danser, spiller og synger som en indfødt (og underviser i på Det Jyske Musikkonservatorum).

Morten Mosgaard har udgivet sin egen børnemusik CD og har turneret landet tyndt med børnekoncerter på bibliotekerne og spillet free jazz med Kresten Osgood og Andrew D’Angelo. Desuden er han bachelor i børnemusik fra musikkonservatoriet i Ålborg og har tillært sig evnen som beatboxer gennem sin eksiltilværelse på Langeland.

Kristian Skårhøj har et indgående kendskab til Bobby McFerrins improvisationstekniker og har sit eget circle song ensemble ‘Songs of the Moment’. I 2010 på turne med ¡SKRÅL! og bliver januar 2012 Danmarks første solistklasse uddannede i ‘Improvisation for vokale ensembler’.

Prakisk info

Pris: 6.000kr + kørsel
Antal musikere: 3
Målgruppe: Skoler, efterskoler, gymnasier eller andre grupper.
Anbefaling: BarZangBar er en meget fleksibel gruppe. Vi anbefaler en publikum størrelse på 20-150 personer og gerne i en intim atmosfære.