Lars Østergaard dr.med, PhD

Professor, ledende overlæge ved Århus Universitetshospital, Skejby


Kristian viste sig både at have en unik faglighed og en smittende energi, som indbød folk til at udfordre sig selv i en tryg og begejstret atmosfære. Men Kristian havde mere i ærmet end bare en musikalsk oplevelse - han fik os til at arbejde inde ved selve grundkernen af nytænkning og innovation. Vi oplevede og erfarede med vores stemmer hvordan ting kan opstå intuitivt - i nuet - og endte med resultater som ingen havde forudset. Den oplevelse smittede af på resten af seminaret som var præget af samhørighed og en energifyldt stemning.

Ida Juhler, Chefkonsulent

Gentofte Kommune


Du var helt fantastisk til at få gang i de mange mennesker – både med stemmetræning og sange. Dit indslag vakte stor begejstring og skabte en god fælles stemning. Tak for det!

Nicolai Raatrup, Digital erhvervsredaktør

Morgenavisen Jyllandsposten


Du var i den grad i stand til at få folk til at lege med og bevæge sig ud i noget, de i den grad ikke normalt er med på. Og vigtigst af alt præsterede du at give os alle sammen en oplevelse, hvor vi var sammen om at gøre noget, som tilmed var sjovt og fik åbnet nogle øjne. Fedt, fedt, fedt.

Astrid Christensen, Musiklærer

Kalundborg Musikskole


Dagen efter stævnet mødte jeg  nogle af børnene, og det var helt tydeligt at de havde haft en fantastisk dag!! Du har en super god energi og et nærvær som børnene mærker helt spontant.Det var fedt at opleve og være en del af.

Anette Kortegaard, præst

Silkeborg Kirke


Tusind tak for CDén, som jeg allerede har hørt flere gange og synes virkelig godt om. Den er både varieret, bevægende, smuk og udfordrende. Håber virkelig at du har fået mod til at arbejde videre af den vej – jeg synes virkelig det er en nyskabende og  kvalitativt godt bud på ny kirkemusik, som der er brug for.

Signe Bøge, Gymnasielærer

Silkeborg Gymnasium


Vores elever har efterfølgende udtrykt deres store begejstring for arrangementet, hvilken man jo bestemt også fornemmede på dagen. Vi var flyvende og får bestemt lyst til at gentage et sådant arrangement for dyrke Musik A-niveau-ånden på tværs af årgange.

Sandra Feketija / Perpetuum Jazzile

Perpetuum Jazzile, Slovenia


We were so happy to have had the chance to attend your workshop, because I saw you in Aarhus in Denmark in January and I was very impressed with what you (can) do.

Roger Treece, Composer

Composer & Arranger for Bobby McFerrin


He is an outstanding singer with a great creative energy and skills to make his improvisations become structured yet alive. Always searching for the core of inspiration and a musical solution.

Katarina Henryson, Singer

The Real Group


###

Jim Daus Hjernøe, Professor

Det Jyske Musikkonservatorium


Han er nyskabende, banebrydende og grænsesøgende i sit arbejde, besidder et stort talent som sanger, og jeg betragter ham på dette felt som en vigtig foregangsmand i udviklingen af den rytmiske korsang i Danmark.

Paul Shilton, Vocal Instructor

Fanshawe College, Ontario


I applied many of the techniques that you showed us the night before and the result was spectacular. The students loved all of the exercises and walked out of the classes singing at the top of their voices. It felt like a real breakthrough and the director of the program said that he has never seen them so excited.